Bokning av

privata sittningar/Konsultationer, healing samt hembesök

 

Jörgen Gustafsson har arbetat aktivt som medium under flera år både i Sverige och utomlands, och nu kommer han att finnas tillgänglig för bokning av privata sittningar/konsultationer, healing samt hembesök

Vid en konsultation tar Jörgen kontakt med andevärlden för att se vad de som står Dig nära kan vilja förmedla. Det betyder inte att han kan bestämma vem som kommer till Dig, lika lite som han kan bestämma vem som ska besöka dig i det här livet, men om du vill få vägledning och hjälp att kanske ta beslut har Du kommit rätt. Men glöm inte att besluten är Dina. Inte andevärldens. Varje konsultation avslutas med en Tarotläggning, där det finns tid och möjlighet att ställa direkta frågor om Du känner att Du inte redan fått svar under själva konsultationen. Allting spelas in, och du får inspelningen skickad till dig via WEtransfer.T.ex. är det bra om du inte ger Jörgen någon information om dig själv. Att presentera sig är ju alltid trevligt, men utöver det behövs ingen mer information. Ett bra medium ska kunna berätta för Dig, det är det Du betalar för. Inte tvärtom. 

OBS! Det går även bra att ta med sig ett USB minne för att få med sig sin inspelning.

Du kanske hellre vill boka tid för samtal eller coachning? Under dessa samtal tas inte kontakt med andevärlden utan Jörgen lyssnar och diskuterar fram en väg framåt, eller ger kanske en insikt om ett alternativt sätt att ta sig an det du nu vill prata om? Möjligheterna är många och ibland är det bra att samtala med någon som inte vet något om Dig, för att kunna föra en objektiv diskussion.Jörgen är en rak person med en väldigt klar och tydlig åsikt om sitt andliga arbete och har bl.a. genom sin medverkan i olika media nått ut till många människor.

För bokning av sittning/konsultation, healing eller hembesök. Jag kommer utgå ifrån södertälje adress fås vid bokning. 

Mail: jorgen@tirips.se eller telefon 0733241088, det går även bra via FB (messenger) https://www.facebook.com/jorgen.gustafssonoffentligsida/

OBS: JAG GÖR INGA TELEFONKONSULTATIONER. 

Boka tid

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår