Om Jörgen


”Jag är född i Eksjö i den 8 november 1962 där jag också växte upp och gick i skolan. Jag var med yngst i en syskonskara på sex med allt det innebär. Mellan mig och min äldsta bror är det tretton år och det är fem år mellan mig och mina tvillingsystrar.

På många sätt är jag gränslös. Ordet kan uppfattas som negativt men jag ser det inte så. Mitt behov av att testa gränser och att tävla mot mig själv gör att jag ofta lever jag i ytterkanterna av livet hela tiden. Jag stretchar och utmanar mig själv för att se vad som finns bakom hörnet. Jag vill veta vilka gränser som är verkliga och vilka som inte är det, både för mig som människa och inom det mediala. Det betyder förstås att andra som finns runt omkring mig får stå ut med en del. Men det är så jag är. Antingen gillar man mig eller inte. Som offentlig person får jag höra en del exempelvis att mitt ego är större än Globen. Men det stämmer inte. Jag bejakar visserligen mitt ego så mycket jag kan, allt annat vore oärligt. Men det gör också att jag lyckas peta i andra människors rädslor och det gillar de inte….”

Ovan skrivna ord är stycken ur min bok om mitt liv som medium.

"Målsättningen med mitt andliga arbete är att visa att alla kan ta del av den information som ligger utanför de fem normala sinnen vi dagligen använder. Att det är inte få förunnat, det finns inte vissa utvalda utan alla har möjligheten till detta, samt att förstå det etiska och moraliska ansvaret det innebär. Det är mitt mål, det är vad jag strävar efter. Jag vet att det kommer att gå."

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår