Kurser

Medial utveckling

Den här kursen går ut på att du ska få prova på och öva på olika övningar som i slutändan kanske leder till att du kan arbeta som medium (om Du vill). Du måste självklart inte ha som mål att bli medium. Och ska jag vara riktigt ärlig är det inte alla som blir det heller. Alla som lär sig spela piano blir inte virtuoser, och alla som tar körkort blir inte yrkeschaufförer.
Med detta sagt, vill jag vill poängtera att det inte betyder att jag på något sätt missunnar någon något, och att det inte är jag som väljer vilken inriktning ni ska ta. Det gör ni själva tillsammans med våra nära och kära i andevärlden. Alla - precis alla - har en talang inom det mediala. Det gäller bara att plocka fram den, och det är där jag kommer in i bilden.
Om man ändå känner att man inte riktigt vet vart man vill, kan jag säga att man även kan gå enbart för husbehov om man känner att det är det som passar en bäst. Jag förbinder inte någon att gå ett visst antal kurser, det bestämmer du själv. Vill du däremot arbeta aktivt med mitt renommé i ryggen kräver jag förstås en del.
Någon erfarenhet av tidigare medialt arbete krävs inte när man går hos mig. Däremot gärna ett intresse eller nyfikenhet för det andliga. Alla deltar och jobbar efter egen förmåga, utifrån där man står idag, och alla kommer att få jobba vare sig du varit med förr eller inte. Vi ska tillsammans lära oss att tolka det andevärlden förmedlar till oss. Det är inte så att det står någon och viskar direkt i mitt öra vad jag ska säga – åtminstone inte för mig – och vi lär oss genom olika övningar som t.ex. färgband och symboler.
Att lära sig detta tar tid. Och det får ta den tid det tar, ni kommer att delta och lära er helt i er egen takt och jag blandar både mer erfarna och nya elever. För att kunna hålla nybörjare-/ fortsättningskurser krävs enligt min mening att alla utvecklas lika fort och att hela gruppen håller jämn fart. Så har hittills inte varit fallet. Att "blanda" kursdeltagare som jag gör tycker ger en bra grund att arbeta ifrån vare sig du är här för första gången eller inte.

Så jag lägger mycket fokus på att träna intuitionen. Det är den som enligt mig är motorn i en kommunikation med informationen utanför våra fem normala sinnen.

Målsättningen för mig med mitt andliga arbete är att visa att alla kan ta del av den information som ligger utanför de fem sinnen vi normalt använder. Att det inte är få förunnat, eller att vissa är särskilt utvalda utan alla kan göra detta, samt vikten av att förstå det etiska och moraliska ansvaret det innebär oavsett hur/om du väljer att arbeta andligt i någon form.

Jag har också valt att endast ha 12 st deltagare per kurs, detta för att kunna ge så mycket som möjligt till de som går kursen.

 

kurs i Stockholm/södertälje våren 2024  

På denna kurs 

Kommer jag att dela med mig utav de kunskaper som jag förvärvat under dryga 22 åren som jag jobbat som medium. Kunskaper som jag fått av min fantastiska mentor Iris Hall och de TV program som jag fått göra i Sverige, Norge samt Japan. 

Vi kommer titta på det som jag tycker är viktigt att ha med sig i sin verktygslåda oavsett om man vill jobba proffisionellt eller bara ha det till husbehov. 

Alla är välkomna oavsett vad för kunskaper man anser sig besitta. För kunskaper har vi alla.

 

Kursdatum: 26 - 28 april 2024 (anmälan skall ske senast 20240405 till Jörgen)

OBS KURSEN INSTÄLLD

För ytterligare information och bokning av kurs i Stockholm/Södertälje vänligen kontakta Jörgen Gustafsson  på

Mail:  jorgen@tirips.se   tele: +46733241088

Tarotkurser

Arrangeras i mån av intresse. Vid en tarotkurs bör man vara minst 14 stycken och antalet måste vara jämnt.
Detta för att man ska kunna sitta två och två och arbeta. Denna kurs behöver du bara gå en gång.
Ingen uppföljning eller fortsättningskurs behövs.

För ev bokning/frågor vg kontakta Jörgen
på  jorgen@tirips.se 

 

OBS: JÖRGEN GUSTAFSSON ÄR KURSLEDARE ÄVEN FÖR DE KURSER SOM BEDRIVS UTANFÖR STOCKHOLM


Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår