Iris Hall

En av vår tids stora spiritualister har gått ur tiden.
Den 30 mars 2010 kl 13.45 svensk tid somnade min mentor, vän och lärare Iris Hall in. Denna enastående kvinna har varit som min andra mamma och hon är saknad av hela min familj.
Utan henne hade jag inte varit där jag är idag och det är med stor sorg i mitt hjärta jag kan konstatera att hon nu gått över till sina vänner i andevärlden. Jag gläds åt att hon får vara där hon är, men jag sörjer över att inte längre ha henne i min närhet eller ett telefonsamtal bort.
Vi är många runt om i Sverige och världen som kommer att sakna henne, hennes arbete för andevärlden och hennes envisa strävan att påvisa att livet fortsätter efter döden.
Jag är stolt över att ha fått lära känna henne så som jag gjorde, både som lärare och som privatperson och jag kommer att göra vad jag kan för att hennes arbete inte ska ha varit förgäves, utan arbeta för samma mål som hon - att visa att livet fortsätter efter detta - och jag arbetar för samma arbetsgivare som hon, dvs. andevärlden.
Hennes arbete för den renodlade spiritualismen fortsätter och det är nu upp till oss att föra det vidare. Det görs nog lättast med det uttryck hon så många gånger själv använde i sitt arbete, nämligen det engelska ordet "kiss":
Keep It Simple Stupid.
Forever loved, forever in our hearts
Jörgen och Angila med familj

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår