Kurser

Medial utveckling

Den här kursen går ut på att du ska få prova på och öva på olika övningar som i slutändan kanske leder till att du kan arbeta som medium (om Du vill). Du måste självklart inte ha som mål att bli medium. Och ska jag vara riktigt ärlig är det inte alla som blir det heller. Alla som lär sig spela piano blir inte virtuoser, och alla som tar körkort blir inte yrkeschaufförer.
Med detta sagt, vill jag vill poängtera att det inte betyder att jag på något sätt missunnar någon något, och att det inte är jag som väljer vilken inriktning ni ska ta. Det gör ni själva tillsammans med våra nära och kära i andevärlden. Alla - precis alla - har en talang inom det mediala. Det gäller bara att plocka fram den, och det är där jag kommer in i bilden.
Om man ändå känner att man inte riktigt vet vart man vill, kan jag säga att man även kan gå enbart för husbehov om man känner att det är det som passar en bäst. Jag förbinder inte någon att gå ett visst antal kurser, det bestämmer du själv. Vill du däremot arbeta aktivt med mitt renommé i ryggen kräver jag förstås en del.
Någon erfarenhet av tidigare medialt arbete krävs inte när man går hos mig. Däremot gärna ett intresse eller nyfikenhet för det andliga. Alla deltar och jobbar efter egen förmåga, utifrån där man står idag, och alla kommer att få jobba vare sig du varit med förr eller inte. Vi ska tillsammans lära oss att tolka det andevärlden förmedlar till oss. Det är inte så att det står någon och viskar direkt i mitt öra vad jag ska säga – åtminstone inte för mig – och vi lär oss genom olika övningar som t.ex. färgband och symboler.
Att lära sig detta tar tid. Och det får ta den tid det tar, ni kommer att delta och lära er helt i er egen takt och jag blandar både mer erfarna och nya elever. För att kunna hålla nybörjare-/ fortsättningskurser krävs enligt min mening att alla utvecklas lika fort och att hela gruppen håller jämn fart. Så har hittills inte varit fallet. Att "blanda" kursdeltagare som jag gör tycker ger en bra grund att arbeta ifrån vare sig du är här för första gången eller inte.

Så jag lägger mycket fokus på att träna intuitionen. Det är den som enligt mig är motorn i en kommunikation med informationen utanför våra fem normala sinnen.

Målsättningen för mig med mitt andliga arbete är att visa att alla kan ta del av den information som ligger utanför de fem sinnen vi normalt använder. Att det inte är få förunnat, eller att vissa är särskilt utvalda utan alla kan göra detta, samt vikten av att förstå det etiska och moraliska ansvaret det innebär oavsett hur/om du väljer att arbeta andligt i någon form.

Jag har också valt att endast ha 10 st deltagare per kurs, detta för att kunna ge så mycket som möjligt till de som går kursen.

TerminsKurs/Cirkel i stockholm hösten 2020 

Kursen innefattar intuitionsövningar och meditation. Vi håller filosofiska resonemang- förstå dig själv och andra. Vi glimtar på ”andra sidan”. På kursen lägger vi fokus på ”motorn” i det hela, dvs intuitionen!

 

Den här kursen är för både dig som anser dig vara nybörjare eller mer erfaren inom området. Alla är välkomna!

Kursstart: Tisdagen den  20:e augusti kl 18:30.  Sedan varannan tisdag kl 18:30.

Plats: Södermannagatan 62 (Södermalm)

Kursen är lagd på 10 ggr. Tisdagar, jämna veckor. Sista gången kommer att vara 17 december. Sammanlagd tid blir ca 25 timmar.

Kostnad: 7000 sek inkl moms.

Det finns möjlighet att delbetala vid 2 tillfällen, varav den första är anmälningsavgiften på 3500 sek. Vid halva kursens gång betalas den resterande summan på 3500 sek.

Anmälan sker till jorgen@tirips.se 

OBS det är begränsat antal platser. 10 st

 

 

kursdatum för helgkurs våren 2021.

Stockholm  

Kursdatum: 4-6 juni  fred 19.00-21.30, lörd/sönd 10.00-17.00

Plats: Södermannagatan 62 (Södermalm)

Kursavgift: 5000 SEK inkl moms per kurshelg.

Fika och kursmaterial ingår.
Boende och lunch ingår ej.

OBS det är begränsat antal platser. 10 st

För ytterligare information och bokning av kurs i Stockholm, vänligen kontakta Jörgen Gustafsson  på
Mail:  jorgen@tirips.se   tele: 0733241088

MALMÖ-LUND

(Är inte satt någon datum för hösten än)

Kommer inom kort

För ytterligare information och bokning av kurs i Malmö-Lund, vänligen kontakta Jörgen Gustafsson  på 
Mail:  jorgen@tirips.se 

 

Kursavgift 5000 SEK

Kursmaterial ingår
Boende och lunch ingår ej. 

Göteborg Våren/sommaren 2021 (kommer inom kort)

Kursdatum:  19.00-21.30, lörd/sönd 10.00-17.00

Plats:Mölndal (adress erhålles vid anmälan)

Kursavgift  5000 SEK inkl moms per kurshelg

För ytterligare information och bokning av kurs i Göteborg, vänligen kontakta Jörgen Gustafsson  på

Mail:  jorgen@tirips.se   tele: 0733241088

Kursmaterial ingår.
Boende och lunch ingår ej.

OBS det är begränsat antal platser. 10 st

För ytterligare information och bokning av kurs i Göteborg, vänligen kontakta Jörgen Gustafsson på 
Mail:  jorgen@tirips.se Tele:0733241088

OBS: JÖRGEN GUSTAFSSON ÄR KURSLEDARE ÄVEN FÖR DE KURSER SOM BEDRIVS UTANFÖR STOCKHOLM

 

Tarotkurser

Arrangeras i mån av intresse. Vid en tarotkurs bör man vara minst 14 stycken och antalet måste vara jämnt.
Detta för att man ska kunna sitta två och två och arbeta. Denna kurs behöver du bara gå en gång.
Ingen uppföljning eller fortsättningskurs behövs.

För ev bokning/frågor vg kontakta Jörgen
på  jorgen@tirips.se 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår